dimecres, 1 de juliol del 2015

Mirant el cel.

Tot i la contaminació de llum.
La càmera sempre te mes visió nocturna que nosaltres, això si una llàstima el soroll. Hagués pogut corregir la curvatura però he decidit no fer-ho,fins hi tot m'ha agradat.


8 comentaris:

 1. Molt bon lloc per la via làctia.
  Crec que hagués corregit la distorsió de lent, però és un gust personal.
  Molt guapes.
  Salut.

  ResponElimina
  Respostes
  1. M'ha agradat la complicitat que dona la inclinació de l'església cap a la figura humana que contempla la V.L.
   Salut.

   Elimina
 2. Estic amb tu de deixar-la amb el resplandor, a mi tampoc em molesta. Crec que aquesta lluna nova passada ens va mobilitzar a molts ;-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Eduard, la llum que emmarca la figura de la Marta va ser un dels motius que em van inspirar a l'hora de fer la foto.
   Salut i bones nocturnes!!

   Elimina
 3. Bon lloc, però des de que està la tanca de l'esglèsia que els enquadraments més guapos han minvat de manera important.
  Bon treball!

  ResponElimina
  Respostes
  1. He arribat tard, no he anat mai sense la tanca.
   Les tanques les posen per què la gent no respecte els llocs que s'han de conservar és una llàstima que siguem un país ple de tanques.
   Vacances!!!!

   Elimina
  2. Esther, Josep, això de la tanca, em te fins els *&%*, sobretot perque ja fa uns dos anys que hi és i perque per molt que pujo mai he vist a ningú treballant (se suposa que la tanca hi és perque s'hi feien unes excavacions per a treure a la llum les runes de l'antic castell que queda sota l'ermita). Em sembla que realment no hi estan fent res des de fa molt i la tanca senxillament s'ha quedat allà. Ho estic investigant. Indignació.

   Elimina
 4. Gràcies per el retrat! Sembla que la Via Làctia surti del meu objectiu! M'agraden, tant la inclinació com la llum. Com sempre, molt contenta amb els retrats que em fas... crec que ja tinc per fer-me un book ;)

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...