dilluns, 25 de novembre del 2013

Embolics.

Passejant pel bosc, durant un dia solejat que podia fer?
Em vaig centrar en les formes i els dibuixos que el riu m'oferia.

De tot s'ha de trobar la part positiva, oi?
Si més no, vaig passar una bona estona jugant a captar aquests dibuixos.





De vegades temin moltes preocupacions dins el cap, volem pensar en tantes coses que ens fem grans embolics. Embolics inútils per què després de cop i volta les coses es solucionen de la manera més inesperada, ja podem donar-li voltes i voltes en solucionar allò que ens preocupa que a la fi, per si mateix es soluciona.
Llavors? Per què preocupar-s’hi tan?






9 comentaris:

  1. Vaya, estas en todo, desde luego te habras entretenido y mucho, los efectos son curiosos, ver los movimientos del agua y los del fuego nos dejan atrapados muchas veces, hay que ver que capacidad de absoción que tienen.
    Por cierto en un bosque frodoso con verdes abundantes y mucho sol, yo pondría un filtro infrarojo delante del objetivo jajaja, bueno te lo digo porque estoy últimamente trabajando algo el tema, pronto tendré cositas que mostrar.
    Saludos Esther.

    ResponElimina
  2. Anar buscant l'originalitat és important. Són unes imatges d'aquelles que resulten desconcertants i misterioses alhora. Quants milers de fotos has portat de tornada? je, je...

    ResponElimina
    Respostes
    1. No vaig buscar. Vaig començar a disparar i a jugar a ple sol el display no es veien els resultats així què... a jugar :)

      Elimina
  3. Unes boniques formes les que has captat. A vegades, quan deixes la ment en blanc, és quan apareixen les coses més meravelloses. Potser així ho fèia en Gaudí, no creus?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Deixar la ment en blanc en tot moment i deixar que les coses rodin per si soles.
      Això hauriem d'aplicar-ho a la vida i tot sortiria rodat.
      Aprendre a deixar en tot moement la ment en blanc, i fora preocupacions per què el que és serà es volgui o no, no cal lluitar.
      Ui, estic en un moment zen!! es nota?
      :)

      Elimina
  4. M'agrada aquesta aigua "embolicada"... :-))

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...