dilluns, 5 de març del 2012

La dificultat de l'entorn.

La Montse em va passejar per algunes de les millors i més fotografiades, cales de la Costa Brava.
Realment fins que no estàs al lloc i et trobes amb la dificultat del terreny, no t'adones que difícil es realitzar un enquadrament.
Es molt fàcil des de casa, suggerir una nova composició a un company però l'entorn s'ha de viure,veure i comprendre que la fotografia pot arribar a ser molt dificultosa de resoldre.
En aquest exemples ho comentaré:

Cada cala de la Costa Brava te les seves característiques les quals he intentat captar.

Roques Planes:

Sortida de sol sosa sense colors cel amb nuvolets no espectaculars, així que vaig decidir centrar-me en les formes curioses de les roques.


El cels ens ajuden molt en la composició,quan això falla un s'ha d'espavilar en mirar l'entorn i buscar altres alternatives que puguin ser atractives.


Cala del Paller:

Segons col·loques la càmera, les roques es transformen en noves formes. Aquestes cales son de bon matí a contrallum, per desgracia no vaig tenir cels espectaculars,en canvi al ser un dia ennuvolat no vaig tenir contrallum.

Illa roja:

Em va encantar, l'entorn quins colors!!!
La més difícil de composar per a mi, per d’immensitat els roc, sort que aquell matí era plujós i no tampoc vaig patir contrallums.


6 comentaris:

  1. Un bon títol, molt encertat.
    Malgrat dues matinades i dues postes de sols...l'entorn ens va presentar dificultats. Un cels planers i una llum poc al nostre favor.
    Malgrat això veig que li has sabut treure més suc que jo! :-) Et felicito! Jo em vaig donar per vençuda però tu vas lluitar amb els elements!
    M'agrada el primer pla de la primera, l'enquadre de la segona, l'aigua que s'escola a la tercera i el tronc besat per l'ona a la quarta! Molt bona feina! :-) Fins a la propera! :-)

    ResponElimina
  2. Ja,ja,ja sembla que sigui Indiana Jones,lluitant contra els elements!! :)
    La veritat es que ni els cels, ni llums, NI colors.
    Ara en serio Montse el que em va deixar tocada,realment, va ser la falta d’accessos cap a llocs que son "o haurien de ser" públics i el que no poquem gaudir NI visualment de LA NOSTRA COSTA BRAVA!!
    Uff!!! com hem deixat malmetre la nostre terraque cecs que em estat i estem.
    La nostre terra? o la de uns quants podents, pudents.

    ResponElimina
  3. Ei! veig que heu estat fent un tomb per "lo más granaito" de la Costa Brava. Ja es nota que la llum no va ser la millor, però bo, ja es sap que aquest és un factor amb el qual s'ha de comptar. Tot i així es poden fer algunes cosetes, i un bon exemple és la segona foto.
    Un petó :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, tenia ganes i la Montse es una bona anfitriona.
      No son els meus dominis,es veu que només em fan cas els cels del Berguedà. :(
      Gràcies, una abraçada.

      Elimina
  4. Realment el dia no acompanyava i fruit d'això són uns enquadraments que tampoc em fan el pes, però se que ets bona i quan hi tornis segur que les clavaràs,

    un petonet.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ha d’haver per tots els gustos.
      Gràcies per passar i comentar.
      Una abraçada, Jordi.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...