divendres, 9 de març del 2012

Dificultats

Aquesta l'he guardada per l'especial dificultat que comporta,tant per les llums com per l'enquadrament.
Era un contrallum total i varem calcular malament el temps d'arribada, les llums començaven a ser dures, vaig haver de subexposar un pel la roca per que el fons no quedes cremadot, movent el filtre pel davant del objectiu. I a part de la dificultat de l'entorn vaig haver de tapar una barqueta pesquera amb la roca, ja podeu imaginar quines cabrioles i postures vaig haver de fer per obtenir aquest enquadrament,sort que estava sola!

La vida et presenta dificultats,però també et regala ocasions que s'han d'aprofitar. Vaig tenir sort, al poder fer la foto des de baix llàstima que els cels no fossin espectaculars,tot no es pot tenir i sempre queda l'oportunitat de tornar, qui sap potser la propera vegada tinc tots els elements al meu costat.

Llavors tindria una bona “foto pa .....” eh ? amic meu ; )


Per que ella va creixa veient aquest arc i passejant per aquestes platges gaudint de les seves matinades, un petó Montse.


11 comentaris:

  1. Jejejeje aquest lloc es molt bonic, peró es tant bonic que és molt dificil transmetre-ho, sigui per l'enquadrament o per la llum... jo en tinc una que m'agrada peró la vaig fer al cap d'un munt de visites.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Conec la teva foto des de llavors em va despertar ganes d’anar-hi, però jo ho tinc massa lluny no puc anar tant sovint com voldria.
      Fas be en aprofitar aquest privilegi que tens, al tenir llocs tant bonics i propers, així podem gaudir de les teves fotos i ara que conec l'entorn valorar-les mes, per que se quina es la seva dificultat.
      Salutacions.

      Elimina
    2. AH!!! felicitacions per la teva nova activitat...retrat infantil,oi?
      Felicitacions.

      Elimina
  2. Doncs dius veritats com a temples...la vida ens poa molts entrebancs pel camí, però qui malgrat això sap gaudir d'aquells petits moments que ens regala la vida, és una afortunat!!! :-)
    Segur que hi tornarem en moltes d'altres ocasions!
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I seran moments, diferents però igualment bonics com compartir un bon esmorzar vora el mar sentint la remor de les onades i gaudint de l'escalfor del sol.
      I després una bona passejada per un bonic poble, gràcies per la companyia,
      Una abraçada!

      Elimina
  3. No coneixia el teu bloc. Quin paisatges tan bonics. Cal tenir molt bon ull per aquests enquadraments. Amb el teu permís el poso entre els meus preferits.
    Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo si el teu.
      Per aquest amic en comú que hi ha per aquí sota :)
      Gràcies per incloure'm !
      Salutacions.

      Elimina
  4. Esther, tot no es pot tenir; però em d'intentar tenir-ho. Perquè ens ho mereixem, je, je...
    Una abraçada :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones paraules!! ..... d'intentar tenir-ho. Perquè ens ho mereixem. Ohh, hi tant! ens ho mereixem.

      ...Ara falten un bons núvols tenyits de color,ja,ja,ja.
      Una abraçada!

      Elimina
  5. Hola Esther, cert! Es un lloc difícil, per la posició de l'arc i sobretot per el fort contrallum, el cel tampoc et va ajudar...serà qüestió de tornar-hi a veure si tens mes sort.
    Un petó!

    ResponElimina
  6. Preciosas imágenes, unos encuadres perfectos, la del arco la has pensado en verical y sacar el reflejo, en cuato al rango dinámico de la imagen mejor hacer una doble exposición, al fin y al cabo la si cámara no puede para eso estan las herramientas de procesado,

    Saludos y enhorabuena

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...