dijous, 26 de desembre del 2013

Any nou fotos noves.

Potser aquest any em veureu coses diferents.
Potser presento menys fotografia clàssica i en decanto per un altre tipus de fotografia.

Heus aquí una mostra,

És un sol Raw i una sola captura no hi han filtres ni capes, per què no m'agrada passar-me estona processant la foto.
Amb aquesta fotografia demostro que també s'hi pot obtenir bellesa distorsionant la realitat.

Avanço, no totes seran així les fotografies d'aquest any, hi haurà de tot però tendeixo a buscar més la foto d'autor i no la foto de paisatge clàssica, és una fita difícil però penso que divertida i això és el que busco en la fotografia divertir-me i fer coses diferents.

14 comentaris:

  1. Excel·lent Esther, tenir pròposits i buscar el propi camí és lo millor que es pot fer. Si el teu va per la fotografia d'autor (no sempre compresa ni que agrada a tothom) em sembla genial, aquí estaré expectant per veure amb que ens sorprens ;)

    Suposo que amb fotografia de "postals" et refereixes a foto documental (el que hi ha en el moment triat pel fotògraf). Haig de confessar que sempre que sento això de "postal" sempre em penso que qui ho diu li dona una connotació negativa o li baixa el "rang" respecte a d'altres. No ho dic només perquè ho hagis expressat com a postal tu, em refereixo a molts altres llocs a on ho he llegit.

    De totes maneres fotografia d'autor i fotografia documental no estan renyadas y es poden alternar i fins i tot complementar perfectament.

    Any nou, fotos noves... genial, d'això en dic un projecte de futur a curt termini ;)

    Centrant-me en la foto que ens mostres, em sembla molt ben trobada sobre toto pel color càlid amb els traços ennegrits dels arbres i les seves brancques contrastats. En un principi sembla un caos però després li trobres un cert encant i acaben agradant molt els efectes de textura aconseguits. És exactament això, foto d'autor ;)

    Molt bones festes i feliç any 2014!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Daniel m'has fet reflexionar ara mateix canvio el terme (foto postal) per foto de paisatge, és que ben be no se com definir-la) la canvio per que no vull menys prear el gran treball d'altres autors i què tan admiro i em fan emoecionar.
      A mi m'agrada la fotografia, Tota; la de estudi, els hdr's, el paisatge, el fotoperiodisme....tota.
      Així que canvio el terme foto postal per no vull que soni malament, no es la meva intenció que soni malament i per respecte a totsels autors.
      Gràcies per fer m'ho veure.

      Molt bones festes i feliç any 2014!

      Elimina
  2. Mai he entès aquest tipus de fotos.
    Simplement no m'agraden.
    Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No totes seran així Vicent, a mi el que m'agrada molt ....i és molt difícil és el minimalisme.
      El que em passa és què quan vaig començar amb la fotografia veia altres coses, més detalls que el paisatge (al fer-me aixecar la vista) fa que obviï i de vegades trobo a faltar aquella visió que tenia abans dels detalls, que penso que he perdut i vull retrobar....ara no se si m'explico.
      Aquest any serà d'experiments i espero que us agradin no seran tan heavys com aquesta fotografia però vull retrobar aquella visió que tenia abans.
      Ara m'has creat un repte....buscaré què em diguis: "Esther , aquesta m'agrada molt" llavors em sentiré molt contenta.
      No marxis,eh? :)
      Molt bones festes i feliç any 2014!

      Elimina
  3. Parece que hoy hemos coincidido en liarnos la manta a la cabeza (tú más que yo) y en darle el día al bueno de Vicente.
    A mí sí me interesan estos experimentos, y creo que a veces se consigue generar una emoción. Que creo que es lo que se busca con este tipo de fotos.
    Me gusta el resultado.
    Un abrazo

    ResponElimina
  4. A esto se le llama telepatia ¿no? ¿querido psicólogo? Ja,ja,ja.
    Esperemos que Vicente no se nos enfade, buscaremos algo bonito para él. :)

    Me gusta jugar, experimentar y divertirme y con esto, no quiero decir que me estuviese aburriendo,peró como soy inquieta.... y la fotografia es amplia y divertida pués allá voy!
    Añoro la visión que tenia antaño y me gustaria reencontrarla.
    Un fuerte abrazo y feliz 2014!!

    ResponElimina
  5. Hola Esther, en aquest cas subscric lletra per lletra el que diu en Dani, jo soc un defensor de "les postals" i si, sona molt malament per els que ens agrada el paisatge, a mi també m'agraden molts tipus de fotografia, be, la d'autor no precisament... no per el tipus en si sinó per lo que normalment amaga darrera aquest tipus de fotografia el mateix autor...
    Crec que dintre de "les postals" es poden assolir nivells de fotografia creativa i sorprenent, evidentment és molt més difícil ser original i tenir una certa gràcia o sentit, la culpa: Internet, tot o casi tot està fet i trobar una idea innovadora, original, creativa i amb gràcia no es pot fer cada dia, ni tant sols cada any però crec que si n'aconsegueixes una sola, una, ja et pots donar per satisfet durant moooolt de temps. ;-)
    Sort en el nou camí.
    Molt Bones Festes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Déu me'n guard,Pere!
      No voldria què interpreteu malament les meves paraules!
      Admiro i respecto la fotografIa de paisatge i el treball dels seus autors i el seu esforç.
      Penso que em coneixeu suficient com per saber que respecto la creativitat de tothom.
      em deixes una mica xof !!!
      No voldria que ningú és sentis ferit, desafortunada paraula he emprat.
      :(


      Elimina
    2. Voldria aclarir que en tot moment parlava del meu treball, de les meves fotografies.
      NO de les fotografies ni el treball de ningú més ja que admiro el treball de tots.

      Elimina
    3. En determinats foros, s'utilitza aquesta paraula en to despectiu, entenc que tu no ho volguessis així però suposo que és el que hem entès tots. Ara, al haver canviat el text de l'entrada desprès dels comentaris, tant el meu comentari com el del Dani no tenen massa sentit...

      Elimina
  6. Veig que realment et vas llençant a la piscina d forma repetida. Cada vegada estic més en la línia de que el resultat a qui ha de satisfer, sobretot, és a la persona que fa la foto. No ens guanyem els cuartos amb això, ho fem per plaer i, per tant, hem de fer el que ens satisfà més personalment.
    La fotografia "d'autor" m recorda a la cuina "dautor". No hi crec. Crec en la fotografia que transmet i en la cuina que transmet. De vegades pot ser més estrafolaria i de vegades més clàssica, però transmet igualment :-)

    ResponElimina
  7. M'agrada molt el resultat que has obtingut i t'animo a seguir el cami, a a qui li ha d'agradar és a tut i desprès som els altres ;-)

    ResponElimina
  8. Molt bones! :-) si més no veig que has creat polèmica!!! ;-)
    Ens hem de definir? Jo d'entrada sóc més de "postaletes" , però li dono la raó al Pepet...això és un "divertiment" i cadascú es diverteix com vol! :-) Em sembla fantàstic que t'ho passis bé i si pot esser molt bé, millor!!!! BON ANY NOU!!!! :-)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...